ΒΙΚΟΣ
0000008415
Σειρά ταξιδιωτικών εκπομπών με τη ΜΑΓΙΑ ΤΣΟΚΛΗ. Το συγκεκριμένο επεισόδιο είναι αφιερωμένο στην περιοχή της χαράδρας του Βίκου στην Ήπειρο.
Κωδικός Τεκμηρίου
0000008415
Τύπος ψηφιακού αρχείου
Βίντεο
Τίτλος
ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΒΙΚΟΣ
Χρονολογία Παραγωγής
2000
Ημερομηνία Πρώτης Προβολής
Σκοπός
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ
Είδος
ΜΟΝΟΘΕΜΑΤΙΚΟ / ΟΧΙ-ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ
Χαρακτηρισμός
ΣΕΙΡΑ
Κατηγορία
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ (ΙΣΤΟΡΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ)
Περίληψη
Σειρά ταξιδιωτικών εκπομπών με τη ΜΑΓΙΑ ΤΣΟΚΛΗ. Το συγκεκριμένο επεισόδιο είναι αφιερωμένο στην περιοχή της χαράδρας του Βίκου στην Ήπειρο.
Περιγραφή Περιεχομένου
Η δημοσιογράφος ΜΑΓΙΑ ΤΣΟΚΛΗ μέσα από την εκπομπή «ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» μας μεταφέρει στη χαράδρα του ΒΙΚΟΥ που βρίσκεται στα ΖΑΓΟΡΙΑ της ΗΠΕΙΡΟΥ, η οποία ανήκει στον Εθνικό Δρυμό ΒΙΚΟΥ-ΑΩΟΥ. Ξεκινώντας από το χωριό ΒΙΤΣΑ μαζί με την ομάδα της Εταιρείας Εναλλακτικού Τουρισμού ROBINSON διασχίζουν το φαράγγι και, μετά από 7 ώρες πεζοπορίας στην άγρια φύση κατά μήκος του ποταμού ΒΟΪΔΟΜΑΤΗ, φθάνουν στο τέλος της διαδρομής, στο χωριό ΒΙΚΟΣ. Στη συνέχεια, η ΜΑΓΙΑ ΤΣΟΚΛΗ περιηγείται τα πανέμορφα και γραφικά χωριά ΜΕΓΑΛΟ και ΜΙΚΡΟ ΠΑΠΙΓΚΟ, την ΚΟΝΙΤΣΑ και σκαρφαλώνει στη χιονισμένη ΤΥΜΦΗ, για να βρεθεί στην περίφημη ΔΡΑΚΟΛΙΜΝΗ, σε ένα αλπικό τοπίο που κόβει την ανάσα.
Σήμα εκπομπής.
00:00:18:00
Πλάνα με τη χαράδρα του ΒΙΚΟΥ, που βρίσκεται στην οροσειρά της ΠΙΝΔΟΥ στα ΖΑΓΟΡΙΑ της ΗΠΕΙΡΟΥ και ανήκει στον Εθνικό Δρυμό ΒΙΚΟΥ-ΑΩΟΥ. Η δημοσιογράφος ΜΑΓΙΑ ΤΣΟΚΛΗ στο χωριό ΒΙΤΣΑ συναντά μέλη της Εταιρείας Εναλλακτικού Τουρισμού ROBINSON, η οποία εδρεύει στα ΓΙΑΝΝΕΝΑ και τους ΚΗΠΟΥΣ. Πανοραμικά πλάνα με τη ΒΙΤΣΑ, κτισμένη αμφιθεατρικά προς τη χαράδρα του ΒΙΚΟΥ, η οποία δημιουργήθηκε γύρω στο 14ο αιώνα και γνώρισε την ακμή της το 18ο και 19ο αιώνα, όπως όλη η περιοχή.
00:01:25:00
Πλάνο με την ομάδα της Εταιρείας Εναλλακτικού Τουρισμού ROBINSON και με τη δημοσιογράφο ΜΑΓΙΑ ΤΣΟΚΛΗ μπροστά από τον πλάτανο στην πλατεία του χωριού ΒΙΤΣΑ. Ένα από τα μέλη της ομάδας, ο ΘΑΝΑΣΗΣ, εξηγεί την ύπαρξη πλατάνου στο κέντρο των χωριών, καθώς και τον τρόπο υπολογισμού της ηλικίας τους. Στη συνέχεια, ξεκινούν για τη χαράδρα του ΒΙΚΟΥ, που, όπως εξηγεί η ΜΑΓΙΑ ΤΣΟΚΛΗ, προσεγγίζεται είτε από τη ΒΙΤΣΑ είτε από το ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ. Πλάνα με πινακίδα που κατευθύνει προς τη ΣΚΑΛΑ ΒΙΤΣΑΣ, με σπίτια του χωριού, με το μονοπάτι που οδηγεί στη χαράδρα. Ο ΘΑΝΑΣΗΣ κάνει λόγο για τα 45 ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ, τα οποία περιβάλλονται από το βουνό ΜΙΤΣΙΚΕΛΙ, τα ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ, το ΜΕΤΣΟΒΟ, την κοιλάδα του ΑΩΟΥ και της ΚΟΝΙΤΣΑΣ. Στη συνέχεια, κατεβαίνουν τη ΣΚΑΛΑ της ΒΙΤΣΑΣ, καλντερίμι χτισμένο στα βράχια, και η ΜΑΓΙΑ ΤΣΟΚΛΗ αναφέρεται στα μέρη των καλντεριμιών. Ο ΘΑΝΑΣΗΣ εξηγεί πώς δημιουργούσαν οι παλιοί μονοπάτια σε δύσβατα σημεία.
00:04:17:00
Η δημοσιογράφος ΜΑΓΙΑ ΤΣΟΚΛΗ μαζί με την ομάδα της Εταιρείας Εναλλακτικού Τουρισμού ROBINSON κατεβαίνουν το μονοπάτι της ΣΚΑΛΑΣ της ΒΙΤΣΑΣ. Στην παρέα τους έχει προστεθεί ο ορειβάτης ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ. Φτάνουν χαμηλά κοντά στον ποταμό ΒΟΪΔΟΜΑΤΗ, όπου υπάρχει ακόμα χιόνι. Παρόλο που παρατηρούν ίχνη αρκούδας πάνω στο χιόνι, η πορεία συνεχίζεται. Στη συνέχεια, ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ αναφέρεται στην ηλικία του φαραγγιού και στους γεωλογικούς σχηματισμούς του. Πλάνα με το φαράγγι. Ακολουθεί πλάνο με το μονοπάτι με τη σήμανση 03. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ εξηγεί τη διαδρομή που διαγράφει το εθνικό μονοπάτι. Πλάνο με βράχο στον οποίο σχηματίζεται εσοχή, ενώ ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ αναφέρεται στη δράση του παγετώνα με το όνομα ΡΙΣ, ο οποίος ευθύνεται για τους γεωλογικούς σχηματισμούς. Πλάνα με απολιθώματα κοχυλιών, από τα οποία συνάγεται το συμπέρασμα ότι όλη η περιοχή δημιουργήθηκε μέσα στη θάλασσα. .
00:06:59:00
Πλάνα με το φαράγγι του ΒΙΚΟΥ, το οποίο είναι το βαθύτερο του κόσμου σύμφωνα με το βιβλίο των ρεκόρ ΓΚΙΝΕΣ (GUINESS). Η δημοσιογράφος ΜΑΓΙΑ ΤΣΟΚΛΗ αναφέρεται στο μήκος της χαράδρας, στο βάθος του φαραγγιού, στη σημασία του για τους κατοίκους, στα σημαντικά βότανά του. Ο ορειβάτης ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ μιλάει για τον παραγκωνισμό και τη σταδιακή εξαφάνιση των εμπειρικών γιατρών του ΒΙΚΟΥ, των Βικογιατρών. Στη συνέχεια, εξηγεί τη χρήση βοτάνου που συναντούν στο δρόμο τους. Η πεζοπορία συνεχίζεται παράλληλα με τον ποταμό ΒΟΪΔΟΜΑΤΗ. Σε κάποιο σημείο της διαδρομής συναντούν πεσμένο μονοπάτι, Σάρα, πράγμα που δυσχεραίνει την πορεία τους. Ξεπερνώντας το εμπόδιο σταματούν για ανάπαυση και συνεχίζουν πάλι. Διασχίζουν τα απότομα βράχια του φαραγγιού, ανεβαίνουν σκάλα από κορμούς και στο δρόμο τους συναντούν ακαθαρσίες, που υποδεικνύουν το πέρασμα αρκούδας. Η δημοσιογράφος αναφέρεται στα ζώα της περιοχής, όπως η αρκούδα Ursus Arctus, ο αγριόγατος Felis Silvestris, ο λύκος Canis Lupus, το αγριόγιδο, η βίδρα, το ζαρκάδι και η αλεπού.
00:11:27:00
Η δημοσιογράφος ΜΑΓΙΑ ΤΣΌΚΛΗ στέκεται μπροστά στον γηραιότερο κισσό της χαράδρας και ο ορειβάτης ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ αναφέρεται στην ηλικία του. Πλάνα με το φαράγγι, τη χαράδρα. και τον ποταμό. Η ομάδα φτάνει στο «ΧΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΠΟΥΣ», το μεγαλύτερο κατακόρυφο βάραθρο στον κόσμο βάθους 1000 μέτρων. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ αναφέρεται σε θρύλο της περιοχής. Στη συνέχεια, ακολουθούν ένα από τα πλακόστρωτα καλντερίμια που χρησιμοποιούσαν οι κάτοικοι των χωριών για τη μεταξύ τους επικοινωνία.
00:13:50:00
Πανοραμικά πλάνα με το Εκκλησάκι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ κοντά στις πηγές του ΒΟΪΔΟΜΑΤΗ και με το χωριό ΒΙΚΟΣ, χτισμένο στην κόγχη του φαραγγιού. Ακολουθώντας το πλακόστρωτο μονοπάτι ανηφορίζουν προς το χωριό και συναντούν κτιστό εικονοστάσι στην είσοδό του. Ο ορειβάτης ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ αρχικά χαιρετά ντόπια κάτοικο και, στη συνέχεια, αναφέρεται στην κατασκευή εικονοστασίων για το καλό κατευόδιο. Πλάνο με πινακίδα που κατατοπίζει για τις διαδρομές και τους χρόνους στην είσοδο του ΒΙΚΟΥ, όπου τελειώνει η περιπέτεια μετά από 7 ώρες πεζοπορίας μέσα στο φαράγγι. Πλάνα με το καφενείο που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού, με πρόβατα, με τα γύρω βουνά. Η δημοσιογράφος ΜΑΓΙΑ ΤΣΌΚΛΗ κάνει λόγο για το σλάβικο τοπωνύμιο ΒΙΤΣΙΚΟ, για τον κτηνοτροφικό οικισμό και την τουριστική ανάπτυξη του χωριού.
00:15:25:00
Πλάνα με τον ποταμό ΒΟΪΔΟΜΑΤΗ. Το τζιπ της δημοσιογράφου ΜΑΓΙΑΣ ΤΣΟΚΛΗ περνάει από τη γέφυρα της ΑΡΙΣΤΗΣ πάνω από τον ποταμό και κατευθύνεται στο ΠΑΠΙΓΚΟ. Πλάνα με την καταπράσινη φύση, τα βουνά, κοπάδι με πρόβατα και με το χωριό ΠΑΠΙΓΚΟ. Η δημοσιογράφος στον ξενώνα του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥ στην άκρη του χωριού. Αναφέρεται στην ανακήρυξη του χωριού σε παραδοσιακό οικισμό τη δεκαετία του 70, το οποίο έγινε παγκοσμίως γνωστό το 1988 με τη Σύνοδο των Υπουργών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πλάνα με τα σπίτια, χτισμένα με ασβεστόλιθο, με τον Ναό του ΑΓΙΟΥ ΒΛΑΣΣΙΟΥ στο κέντρο της πλατείας, που χτίστηκε το 1852 στη θέση του παλιού ναού. Η δημοσιογράφος στο εσωτερικό του Ναού.
00:17:23:00
Η δημοσιογράφος ΜΑΓΙΑ ΤΣΌΚΛΗ έξω από τον Ναό του ΑΓΙΟΥ ΒΛΑΣΣΙΟΥ μαζί με τον πρόεδρο του ΠΑΠΙΓΚΟΥ, τον αρχιτέκτονα ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΣΟΥΜΑΝΗ. Της εξηγεί το σημαντικό ρόλο που έπαιξε η ιστορία του τόπου στη μορφή που έδωσαν οι κάτοικοι στον οικισμό και αναφέρεται στην αρχιτεκτονική των σπιτιών, στα υλικά τους και στους ΚΟΝΙΤΣΙΩΤΕΣ τεχνίτες. Παρεμβάλλονται πλάνα με τα σπίτια που είναι εναρμονισμένα με το φυσικό περιβάλλον, με τον πλάτανο δίπλα στην εκκλησία. Πανοραμικά πλάνα με το ΠΑΠΙΓΚΟ. Η δημοσιογράφος αναφέρεται στο χτίσιμο των χωριών με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι εύκολη η μετάδοση μηνυμάτων. Επίσης, κάνει λόγο για την επιστροφή στο χωριό νέων ανθρώπων που ασχολούνται με τον τουρισμό. Πλάνα με τον παιδικό σταθμό του χωριού, όπου παίζουν παιδάκια.
00:19:10:00
Πλάνο με πρόβατο και με δάσος που το διαρρέει ο ΒΟΪΔΟΜΑΤΗΣ. Η δημοσιογράφος ΜΑΓΙΑ ΤΣΌΚΛΗ στην παλιά πέτρινη γέφυρα στις όχθες του καθαρότερου ποταμού της ΕΥΡΩΠΗΣ κοντά στο χωριό ΑΡΙΣΤΗ. Μπροστά της υψώνεται ο βράχος στον οποίο είναι σκαρφαλωμένο το Μοναστήρι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΠΗΛΙΩΤΙΣΣΑΣ. Συναντά τον αρχαιολόγο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΚΑΡΡΑ, ο οποίος αναφέρεται στο σλάβικο όνομα του ποταμού που σημαίνει «νερομάνα». Μιλάει για την προστατευόμενη περιοχή του Δρυμού, όπου δεν επιτρέπεται καμία δραστηριότητα εκτός του ράφτινγκ (rafting). Πλάνα με τον ποταμό και με το βράχο που βρίσκεται το Μοναστήρι περιτριγυρισμένο από πλατάνια. . Η δημοσιογράφος με τον αρχαιολόγο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΚΑΡΡΑ πλησιάζουν το Μοναστήρι, το οποίο βρίσκεται στην αριστερή όχθη του ΒΟΪΔΟΜΑΤΗ. Ο αρχαιολόγος αναφέρεται στην απόκτηση της περιουσίας του Μοναστηριού. Πλάνα με το Μοναστήρι που βρίσκεται υπό αναστήλωση. Η δημοσιογράφος μιλάει για την απώλεια της περιουσίας του το 19ο αιώνα και για τις καταστροφές που υπέστη.
00:21:23:00
Πλάνο με τον ποταμό ΒΟΪΔΟΜΑΤΗ, με πινακίδα στην οποία αναγράφεται «ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΣ ΒΙΚΟΥ-ΑΩΟΥ ΠΥΡΗΝΑΣ», με πέτρινο τοξωτό γεφύρι στο δρόμο προς ΚΟΝΙΤΣΑ. Η δημοσιογράφος ΜΑΓΙΑ ΤΣΌΚΛΗ περπατά στο γεφύρι και αναφέρεται στο θρύλο που συνδέεται με την καταστροφή πολλών γεφυριών. Πλάνα με την ΚΟΝΙΤΣΑ καθώς πλησιάζει το αυτοκίνητο. Πλάνα με το παλιό Ιεροδιδασκαλειο, όπου στεγάζεται φωτογραφική έκθεση των μνημείων της περιοχής. Η δημοσιογράφος ΜΑΓΙΑ ΤΣΌΚΛΗ με τον αρχαιολόγο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΚΑΡΡΑ βρίσκονται κάτω από το κάστρο, όπως της εξηγεί, το οποίο αναφέρεται στις πηγές για πρώτη φορά το 1380, την περίοδο του Δεσποτάτου της ΗΠΕΙΡΟΥ. Τα μνημεία που σώζονται στο σημείο εκείνο είναι το Τζαμί, που κτίστηκε το 16ο αιώνα από τον Σουλτάνο ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ το Μεγαλοπρεπή, και ένας Τουρμπές, δηλαδή Μαυσωλείο. Πλάνο με το παλιό Ιεροδιδασκαλείο. Η δημοσιογράφος με τον αρχαιολόγο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΚΑΡΡΑ βρίσκονται μέσα στο κτήριο του παλιού Ιεροδιδασκαλείου. Ο αρχαιολόγος αναφέρεται στη διαφορετική πορεία της ιστορίας της ΚΟΝΙΤΣΑΣ από αυτή των ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΩΝ, με την έλευση ΑΛΒΑΝΩΝ μετά το 1430, οι οποίοι εξισλαμίστηκαν και απέκτησαν πολλά προνόμια. Παρεμβάλλονται πανοραμικά πλάνα με την ΚΟΝΙΤΣΑ.
00:23:24:00
Πλάνο με τον ξενώνα ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥ στο ΠΑΠΙΓΚΟ και με το δωμάτιο της δημοσιογράφου ΜΑΓΙΑΣ ΤΣΟΚΛΗ. Στη συνέχεια, βρίσκεται στο εστιατόριο του ΙΩΑΝΝΙΔΗ, όπου γεύεται μεζέδες, σούπες και μαγειρευτά φαγητά. Ακολουθεί πλάνο με τη δημοσιογράφο να παίρνει το πρωινό της στον ξενώναΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥ.
00:24:21:00
Το τζιπ της δημοσιογράφου ΜΑΓΙΑΣ ΤΣΟΚΛΗ κατευθύνεται προς το ΜΙΚΡΟ ΠΑΠΙΓΚΟ. Στο δρόμο σταματά για να θαυμάσει τις αριστουργηματικές « ΟΒΙΡΕΣ» στο ρέμα ΡΟΓΚΟΒΟ, φυσικές κοιλότητες με τρεχούμενο νερό σαν μικρές λιμνούλες. Ακολουθεί πανοραμικό πλάνο με το ΜΙΚΡΟ ΠΑΠΙΓΚΟ ακριβώς κάτω από τους πύργους της ΑΣΤΡΑΚΑΣ. Πλάνα με τα σπίτια του χωριού. Η δημοσιογράφος κατευθύνεται στην Εκκλησία των ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ, που βρίσκεται στην άκρη του χωριού. Μιλάει για τον οικισμό που αναπτύχθηκε προς την αντίθετη πλευρά και βλέπει προς το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΠΙΓΚΟ, τον ΒΙΚΟ και την ΑΡΙΣΤΗ. Πανοραμικό πλάνο με τα χωριά. . Η δημοσιογράφος περπατά στο ΜΙΚΡΟ ΠΑΠΙΓΚΟ. Αναφέρεται στην ενιαία κοινότητα ΠΑΠΙΓΚΟΥ, ενώ παλιά υπήρχαν δύο ξεχωριστές κοινότητες με διαφορετική ενορία και σχολείο, το οποίο λειτούργησε το 1780. Μιλάει ακόμα για την ήρεμη ζωή των ηλικιωμένων κατοίκων και για την αυξημένη κίνηση τα Σαββατοκύριακα. Παρεμβάλλονται πλάνα από το χωριό με πέτρινα σπίτια, καλντερίμια, κληματαριές.
00:26:09:00
Πλάνα από το ΜΙΚΡΟ ΠΑΠΙΓΚΟ. Η δημοσιογράφος ΜΑΓΙΑ ΤΣΟΚΛΗ αναφέρεται στον παραδοσιακό ξενώνα-εστιατόριο-καφενείο «ΔΙΑΣ» με την καλύτερη θέα προς την ΑΣΤΡΑΚΑ. Στη συνέχεια, απολαμβάνει τον καφέ της στον ξενώνα έχοντας μπροστά της τους επιβλητικούς βράχους της ΑΣΤΡΑΚΑΣ. Ακολουθούν πλάνα με τις χιονισμένες βουνοκορφές του όρους ΤΥΜΦΗ ή ΓΚΑΜΗΛΑ. Η δημοσιογράφος αναφέρεται στα μονοπάτια που ξεκινούν από το ΜΙΚΡΟ ΠΑΠΙΓΚΟ για το καταφύγιο της ΑΣΤΡΑΚΑΣ και ανηφορίζει προς τα εκεί. Στη συνέχεια, κατηφορίζει προς τη ΔΡΑΚΟΛΙΜΝΗ του όρους ΓΚΑΜΗΛΑ. Πανοραμικά πλάνα με δύο άλλες λίμνες και με το κατάλευκο τοπίο. Η δημοσιογράφος συνεχίζει την πορεία μέσα στο χιόνι και το κρύο και φτάνει στην περίφημη ΔΡΑΚΟΛΙΜΝΗ, σε ένα αλπικό τοπίο στα 2100 μέτρα του όρους ΓΚΑΜΗΛΑ. Από εκεί, με φόντο το πανέμορφο τοπίο της ΤΥΜΦΗΣ κλείνει την εκπομπή της.
00:29:02:00
Τίτλοι τέλους.
Θεματική Κατηγορία
Θεματικοί Όροι
Αναφορές
Γεωγραφικός Προσδιορισμός
Γλώσσα Περιεχομένου
ΕΛΛΗΝΙΚΗ
Δημιουργός
Παραγωγή: ΕΡΤ ΑΕ
Εκτέλεση: F64 PRODUCTIONS
Συντελεστές
Ευχαριστούμε τους:
Robinson Expeditions
ΚΩΣΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΝΤΕ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑΤΣΙΑ
Ξενώνα ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΈΛΟΥ
ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΚΑΡΡΑ
8η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων
ΝΙΚΟ & ΠΟΛΥ ΣΑΞΩΝΗ
Έρευνα-κείμενα:
ΜΑΓΙΑ ΤΣΟΚΛΗ
Είδη outdoor:
ALPAMAYO A. E.
Μουσική επιμέλεια:
ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΑΚΗΣ
Γραφικά:
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
ΛΥΔΙΑ ΑΜΠΑΣΤΑΔΟΥ
Ήχος:
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΛΕΙΔΗΣ
Βοηθός σκηνοθέτη:
ΔΑΝΑΗ ΚΟΤΣΗ
Μοντάζ:
ΗΡΩ ΒΡΕΤΖΑΚΗ
Σκηνοθεσία:
ΧΡΟΝΗΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗΣ
Σχετικά Θέματα
Δικαιώματα
ΕΡΤ ΑΕ
Διάρκεια
00:29:41:02
Φυσικά – Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Πρωτότυπο Μέσο: ΒΙΝΤΕΟ
Εικόνα: ΕΓΧΡΩΜΗ, 4:3
Χρηματοδότηση Ψηφιοποίησης/Τεκμηρίωσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ της ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ, Πρόσκληση 172
Τελευταία Ενημέρωση
09/06/2010