ΠΗΛΙΟ-ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΥΡΙΒΗΛΗΣ
0000007567
H σειρά των εκπομπών «ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ» παρουσιάζουν έργα λογοτεχνών συνδέοντάς τα με έναν τόπο που αναδεικνύεται ή έχει επιδράσει στη λογοτεχνική τους δημιουργία. Το συγκεκριμένο επεισόδιο είναι αφιερωμένο στο Πήλιο.
Κωδικός Τεκμηρίου
0000007567
Τύπος ψηφιακού αρχείου
Βίντεο
Τίτλος
ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΤΑ
ΠΗΛΙΟ-ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΥΡΙΒΗΛΗΣ
Χρονολογία Παραγωγής
1990
Ημερομηνία Πρώτης Προβολής
Σκοπός
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ
Είδος
ΜΟΝΟΘΕΜΑΤΙΚΟ / ΟΧΙ-ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ
Χαρακτηρισμός
ΣΕΙΡΑ
Κατηγορία
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ (ΙΣΤΟΡΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ)
Περίληψη
H σειρά των εκπομπών «ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ» παρουσιάζουν έργα λογοτεχνών συνδέοντάς τα με έναν τόπο που αναδεικνύεται ή έχει επιδράσει στη λογοτεχνική τους δημιουργία. Το συγκεκριμένο επεισόδιο είναι αφιερωμένο στο Πήλιο.
Περιγραφή Περιεχομένου
Η σειρά των εκπομπών «ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ» παρουσιάζουν έργα λογοτεχνών συνδέοντάς τα με έναν τόπο που αναδεικνύεται ή έχει επιδράσει στη λογοτεχνική τους δημιουργία. Το ΠΗΛΙΟ και οι ομορφιές του παρουσιάζονται σε αυτό το επεισόδιο με την προβολή εικόνων του πανέμορφου βουνού και των χωριών του. Εικαστικά παρουσιασμένες εικόνες συνδυάζονται με κείμενα ή αποσπάσματα κειμένων συγγραφέων ή ποιητών, όπως των Γ. ΣΕΦΕΡΗ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΡΟΣΙΝΗ, ΣΤΡΑΤΗ ΜΥΡΙΒΗΛΗ, Ι. Μ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ.
Τίτλοι έναρξης.
00:01:07:00
Πλάνο σε πανσέληνο. Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΟΡΙΔΗΣ διαβάζει το ποίημα «ΠΡΩΙ» του Γ. ΣΕΦΕΡΗ από το ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑΤΟΣ Α .
00:01:51:00
Πλάνο σε ένα τραπέζι που έχει πάνω του μια κανάτα με νερό και μια φρουτιέρα με κόκκινα μήλα. Ένα παιδάκι αφού παίξει με το νερό, παίρνει ένα μήλο, το υψώνει μπροστά σε ένα πέτρινο ρολόι και στη συνέχεια τρέχει στις ράγες του «ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗ», τρένου στο ΠΗΛΙΟ. Ακούγεται ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΟΡΙΔΗΣ να διαβάζει το ποίημα «ΠΡΩΙ» του Γ. ΣΕΦΕΡΗ από το ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑΤΟΣ Α .
00:02:28:00
Πλάνο σε παιδάκι που τρέχει στις ράγες του «ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗ», τρένου στο ΠΗΛΙΟ. Φτάνει σε ένα καμπαναριό, ανεβαίνει και χτυπά την καμπάνα. Ακούγεται ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΟΡΙΔΗΣ να διαβάζει το ποίημα του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΕΦΕΡΗ «ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ Γ. Σ (καλοκαίρι 1936)» από την ποιητική συλλογή «ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΓΥΜΝΑΣΜΑΤΩΝ».
00:03:20:00
Πλάνο-κάρτα στο οποίο αναγράφεται ο στίχος: «Η ΔΡΟΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟ» από το ποίημα του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΕΦΕΡΗ «PIAZZA SAN NIKOLO» από την ποιητική συλλογή «ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑΤΟΣ Α » (ΠΗΛΙΟ-ΚΟΡΥΤΣΑ, καλοκαίρι-φθινόπωρο 37).
00:03:28:00
Εναλλαγή πλάνων σε καμπαναριά εκκλησιών μέσα σε κατάφυτες περιοχές. Πλάνα σε καμπάνα που χτυπά.
00:03:46:00
Πλάνο-κάρτα στο οποίο αναγράφεται: ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΡΟΣΙΝΗ «Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΠΗΛΙΟΥ».
00:03:50:00
Πλάνο σε ένα μικρό αγόρι που τρέχει σε κάμπο με ώριμα χρυσαφένια στάχυα. Πίνει νερό από τα χέρια ενός ενήλικα, στεφανώνεται με στεφάνι από στάχυα. Ακούγεται ο μικρός να διαβάζει τους στίχους: «ΟΤΑΝ Ο ΠΟΝΟΣ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΣΟΥ ΣΠΑΡΑΖΕΙ. . . ».
00:04:47:00
Πλάνο-κάρτα στο οποίο αναγράφεται: ΣΤΡΑΤΗ ΜΥΡΙΒΗΛΗ «ΑΠ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ».
00:04:50:00
Πλάνα σε δάσος με οξιές και πλατάνια, καθώς και στη σπηλιά που η παράδοση θέλει να κατοικεί ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΧΕΙΡΩΝΑΣ. Στη συνέχεια, πλάνα σε ένα ξέφωτο. Εκεί είναι στρωμένο νυφιάτικο τραπέζι και μπροστά του, πλάι σε μια παλιά φωτογραφική μηχανή, στέκεται ένα μικρό αγόρι. Ακούγεται ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΟΡΙΔΗΣ να διαβάζει κείμενο που αφορά στα δάση του Πηλίου, στην παρουσία των νεράιδων, που μυθολογικά συντροφεύουν το δάσος, στο ερωτικό σμίξιμο του ΠΗΛΕΑ και της ΘΕΤΙΔΑΣ, που έφερε στη ζωή τον ΑΧΙΛΛΕΑ.
00:06:45:00
Κοντινό πλάνο στη φωτογραφική μηχανή που πάνω της είναι ένα περιστέρι διαδέχονται πλάνα με διάφορα αντικείμενα: δυο γαμήλια στέφανα κρεμασμένα σε κλαδί δέντρου, αντικείμενα, κανάτες, ποτήρια με κόκκινο κρασί και εδέσματα που στολίζουν το νυφιάτικο τραπέζι, βαλσαμωμένα πουλιά.
00:08:00:00
Πλάνα σε δάσος οξιάς και πλατάνων.
00:08:10:00
Πλάνο σε αυτοσχέδια κατασκευή καραβιού που πλέει στο νερό μιας σκάφης διασκεδάζοντας το μικρό αγόρι. Ακούγεται ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΟΡΙΔΗΣ να διαβάζει κείμενο που αφορά στα στοιχεία της μυθολογίας που συνδέουν το ΠΗΛΙΟ με την «ΑΡΓΩ» και το ταξίδι των Αργοναυτών.
00:08:17:00
Πλάνο σε κτήμα με πορτοκαλιές και πορτοκάλια σε μεγάλα ψάθινα κοφίνια. Από τα δέντρα στηρίζονται άσπρα σεντόνια, ενώ μέσα από αυτά προβάλλει μια στεφανωμένη με άνθη κόρη. Ακούγεται ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΟΡΙΔΗΣ να διαβάζει κείμενο που συσχετίζει τον τόπο, ΚΑΤΩ ΛΕΧΩΝΙΑ ΠΗΛΙΟΥ, με την παρουσία ΝΥΜΦΩΝ.
00:09:09:00
Πλάνο-κάρτα στο οποίο αναγράφεται: ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΕΦΕΡΗ (ποιήματα) «PIAZZA SAN NICOLO».
00:09:13:00
Διαδοχικά πλάνα μέσα σε ερημωμένη εκκλησία, που στο τέμπλο της είναι πολλά αναμμένα κεριά. Ο μικρός κινείται στο χώρο του κυρίως ναού, ανεβαίνει στον άμβωνα και κάθεται στην ξύλινη σκάλα του. Ακούγεται ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΟΡΙΔΗΣ να διαβάζει απόσπασμα από το ποίημα του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΕΦΕΡΗ «PIAZZA SAN NIKOLO» από την ποιητική συλλογή «ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑΤΟΣ Α » (ΠΗΛΙΟ-ΚΟΡΥΤΣΑ, καλοκαίρι-φθινόπωρο 37).
00:09:55:00
Πλάνα σε δάσος οξιάς και πλατάνων. Στη συνέχεια, πλάνα στο σχολείο της ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ με τη φλαμουριά που ενέπνευσε το συγγραφέα, σε πέτρινη εκκλησία, σε μάντρα με γιασεμιά. Ακούγεται ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΟΡΙΔΗΣ να διαβάζει απόσπασμα κειμένου του Ι. Μ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ από τα ταξιδιωτικά έργα του «ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ».
00:10:55:00
Εναλλασσόμενα πλάνα με κλαδιά και άνθη γιασεμιών. Ακούγεται ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΟΡΙΔΗΣ να διαβάζει το ποίημα του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΕΦΕΡΗ «ΓΙΑΣΕΜΙ» από την ποιητική συλλογή «ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑΤΟΣ Α ».
00:11:18:00
Πλάνα στα λιθόστρωτα σοκάκια και τα κτίσματα της ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ. Ακούγεται ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΟΡΙΔΗΣ να διαβάζει απόσπασμα κειμένου του Ι. Μ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ από τα ταξιδιωτικά έργα του «ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ».
00:11:35:00
Πλάνα θάλασσας το δειλινό. Ακούγεται ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΟΡΙΔΗΣ να διαβάζει απόσπασμα κειμένου του Ι. Μ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ από τα ταξιδιωτικά έργα του «ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ».
00:11:53:00
Πλάνα σε ψαράδικα καράβια την ώρα του δειλινού. Ακούγεται ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΟΡΙΔΗΣ να διαβάζει απόσπασμα κειμένου του Ι. Μ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ από τα ταξιδιωτικά έργα του «ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ».
00:12:33:00
Πλάνα σε μια καρέκλα με φόντο ένα από τα χωριά του ΠΗΛΙΟΥ, και στη συνέχεια πλάνο στην παλιά φωτογραφική μηχανή που πάνω της κάθεται ένα πουλάκι. Ο μικρός κάθεται. Απέναντί του η παλιά φωτογραφική μηχανή. Ακούγεται ο μικρός να διαβάζει τους στίχους: «ΣΜΑΡΑΓΔΙΑ ΤΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΣΟΥ, ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ΣΟΥ. . . ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΚΑΙ ΣΠΛΑΧΝΙΚΟ ΒΟΥΝΟ ΒΟΥΝΩΝ ΚΑΜΑΡΙ».
00:13:04:00
Πλάνο με το μικρό να σκαρφαλώνει σε λίθινη κατασκευή.
00:13:22:00
Πλάνα από ερασιτεχνική λήψη του τρένου του ΠΗΛΙΟΥ, «ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ». Πλάνα από τη διαδρομή, τους σταθμούς και τους επιβάτες. Ακούγεται ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΟΡΙΔΗΣ να διαβάζει απόσπασμα κειμένου, που είναι σχετικό με το τρένο.
00:14:58:00
Πλάνο-κάρτα στο οποίο αναγράφεται: «ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΙΑΣΩΝΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ 20. 6. 71».
00:15:02:00
Διαδοχικά πλάνα στις ράγες του τρένου, σε σταθμούς και σε τμήματα του τρένου που έχει αποσυρθεί ή είναι κατεστραμμένο από την εγκατάλειψη.
00:15:49:00
Πλάνα σε νερά καταρράκτη, σε καταρράκτη και σε ποτάμι. Ακούγεται ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΟΡΙΔΗΣ να διαβάζει απόσπασμα κειμένου που υμνεί την «παρουσία» των νερών στο ΠΗΛΙΟ.
00:17:57:00
Πλάνο στο τρεχούμενο νερό μιας μαρμάρινης βρύσης, που βρίσκεται στη μέση μιας πλατείας. Πλάνο στην πλατεία και στα πλατάνια της. Στη συνέχεια, μέσα από τον κούφιο κορμό ενός τεράστιου πλάτανου βγαίνει το μικρό παιδάκι που εμφανίζεται σε ολόκληρη τη διάρκεια του επεισοδίου. Τρέχει προς τη βρύση και πίνει νερό. Ακούγεται από τον ΘΟΔΩΡΟ ΜΟΡΙΔΗ ο στίχος: «Η ΔΡΟΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟ» από το ποίημα του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΕΦΕΡΗ «PIAZZA SAN NIKOLO» από την ποιητική συλλογή «ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑΤΟΣ Α » (ΠΗΛΙΟ-ΚΟΡΥΤΣΑ, καλοκαίρι-φθινόπωρο 37).
00:18:45:00
Πλάνα στις ρίζες πλατάνων και στα πλατανόφυλλα. Ακούγεται ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΟΡΙΔΗΣ να διαβάζει απόσπασμα κειμένου που περιγράφει με τρόπο λογοτεχνικό όσα βλέπουμε.
00:19:34:00
Πλάνο κάρτα που εμφανίζεται ο τίτλος: «ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΕΦΕΡΗ (ΠΟΙΗΜΑΤΑ) «ΤΡΙΖΟΝΙΑ».
00:19:36:00
Πλάνο σε ένα πηλιορείτικο αρχοντικό διαδέχονται πλάνα από τους εγκαταλειμμένους χώρους του, από άλλα αρχοντικά και κτίσματα της περιοχής του ΠΗΛΙΟΥ. Ακούγεται ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΟΡΙΔΗΣ να διαβάζει το ποίημα του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΕΦΕΡΗ «ΤΡΙΖΟΝΙΑ» (ΠΡΕΤΟΡΙΑ, 16 ΓΕΝΑΡΗ ’42).
00:20:13:00
Διαδοχικά πλάνα σε πέτρινο αυλόγυρο, στη μεγάλη σιδερένια αυλόπορτα, στον εγκαταλειμμένο κήπο και στο ερειπωμένο αρχοντικό. Ακούγεται ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΟΡΙΔΗΣ να διαβάζει ταξιδιωτικό κείμενο που αναφέρεται στον λαογράφο ΚΙΤΣΟ ΜΑΚΡΗ.
00:21:02:00
Ασπρόμαυρη φωτογραφία του ζωγράφου ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΧΑΤΖΗΜΑΝΟΥΗΛ ντυμένου τσολιά πλάι στη μητέρα του. Στη συνέχεια, διαδοχικά πλάνα με τοιχογραφίες-έργα ή λεπτομέρειες έργων του ΘΕΟΦΙΛΟΥ. Ακούγεται ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΟΡΙΔΗΣ να διαβάζει σχετικό κείμενο.
00:22:52:00
Πλάνο-κάρτα στο οποίο αναγράφεται ο τίτλος: ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΕΦΕΡΗ «ΔΟΚΙΜΕΣ».
00:22:56:00
Πλάνο σε έργο του ζωγράφου ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΧΑΤΖΗΜΑΝΟΥΗΛ, και στη συνέχεια σε ασπρόμαυρη φωτογραφία του ζωγράφου, ντυμένου τσολιά πλάι στη μητέρα του.
00:23:18:00
Πλάνο στο μικρό παιδί να στέκει πάνω σε μικρό βράχο στη μέση της θάλασσας, έχοντας πλάι του μια περικεφαλαία. Παρεμβάλλεται πίνακας του ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΧΑΤΖΗΜΑΝΟΥΗΛ «ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ και ΑΡΕΤΟΥΣΑΣ».
00:24:00:00
Τίτλοι τέλους.
Θεματική Κατηγορία
Θεματικοί Όροι
Αναφορές
Γεωγραφικός Προσδιορισμός
Γλώσσα Περιεχομένου
ΕΛΛΗΝΙΚΗ
Δημιουργός
Παραγωγή: ΕΡΤ ΑΕ
Εκτέλεση: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΙΛΜ
Συντελεστές
Διαβάζει ο:
ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΟΡΙΔΗΣ
Κείμενα των:
ΣΤΡΑΤΗ ΜΥΡΙΒΗΛΗ
ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΕΦΕΡΗ
ΚΩΣΤΑ ΟΥΡΑΝΗ
ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΡΟΣΙΝΗ
Ι. Μ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
Εμφανίζεται:
ο μικρός ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΔΑΡΑΣ
Ειδικοί Σύμβουλοι:
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΝΤΙΔΑΚΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ
Λ. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ
Βοηθοί Σκηνοθέτη:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΟΥΛΑΡΗΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ
Μακινίστας:
ΘΩΜΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
Ηλεκτρολόγος:
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΟΡΟΒΙΓΚΑΣ
Βοηθ. Οπερατέρ:
ΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΤΟΣ
Κοπή Αρνητικού:
ΝΙΚΟΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
Συνεργάτες:
ΜΑΡΙΝΑ ΗΛΙΑΚΗ
ΠΑΝΑΓ. ΚΟΥΡΒΑΣ
Μουσική Επιμέλεια:
ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ
Εργαστήρια Ήχου:
SOUND STUDIO
Μιξάζ:
ΘΥΜΙΟΣ ΚΟΛΟΚΟΥΣΗΣ
Εργαστήρια εικόνας:
CINEMAGIC
Εταλονάζ:
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ
Οργάνωση και Διεύθυνση Παραγωγής:
ΕΛΕΝΗ ΣΜΑΡΑΓΔΗ
Μουσική Τίτλων:
ΝΙΚΟΣ ΚΥΠΟΥΡΓΟΣ
Μοντάζ:
ΑΡ. ΚΑΡΥΔΗΣ FUCHS
Διευθ. Φωτογραφίας:
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
Σενάριο:
ΘΟΔΩΡΟΣ ΓΚΟΝΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΕΡΗΣ
Σκηνοθεσία:
ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΕΡΗΣ
Ευχαριστούμε τους:
Οικογένεια ΚΙΤΣΟΥ ΜΑΚΡΗ και ΚΩΣΤΑ ΑΒΤΖΗ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΖΗΜΕΡΗ
ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΟΛΟΥ
ΜΙΧΑΛΗ ΛΟΥΣΗ (για τα ζωντανά πλάνα του τραίνου)
ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΜΑΓΓΙΤΣΗ
ΣΤΑΘΗ ΓΟΥΛΙΩΤΗ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΒΑΪΤΣΗ
Και τον ιερέα ΚΩΣΤΑ ΔΟΥΚΑ
Έπαιξαν οι μουσικοί:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΡΑΣΚΟΣ (βιολί)
ΝΙΚΟΣ ΓΚΙΝΟΣ (κλαρινέτο)
ΤΑΚΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ (κοντραμπάσο)
ΣΤΕΛΛΑ ΚΥΠΡΑΙΟΥ (κιθάρα)
Studio Εγγραφής Μουσικής:
MASTER SOUND
Ηχολήπτης:
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ
Μουσική Επιμέλεια:
ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ
Studio Γυρισμάτων:
ΠΛΑΤΩ Ε. Π. Ε.
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Σύνθεση Τίτλων:
ΑΝΤΡΕΑΣ ΣΜΑΡΑΓΔΗΣ
Τρυκέζα:
ΕΛΛΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
Τίτλοι:
Α+Β ΑΡΓ. ΒΑΒΟΥΡΗΣ
Σχετικά Θέματα
Δικαιώματα
ΕΡΤ ΑΕ
Διάρκεια
00:25:26:01
Φυσικά – Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Πρωτότυπο Μέσο: ΦΙΛΜ
Εικόνα: ΕΓΧΡΩΜΗ
Χρηματοδότηση Ψηφιοποίησης/Τεκμηρίωσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ της ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ, Πρόσκληση 65
Τελευταία Ενημέρωση
02/11/2009