Επεισόδιο:010
0000020538
Ο ΚΩΣΤΑΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ, ΘΕΑΤΡΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ, ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ, ΤΟ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΚΑΛΟΥΤΑ.
Κωδικός Τεκμηρίου
0000020538
Τύπος ψηφιακού αρχείου
Βίντεο
Τίτλος
ΒΡΑΔΥΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ – ΤΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ (1960-1980)
Επεισόδιο:010
Χρονολογία Παραγωγής
1984
Ημερομηνία Πρώτης Προβολής
Σκοπός
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Είδος
SHOW / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Χαρακτηρισμός
ΣΕΙΡΑ
Κατηγορία
ΜΟΥΣΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ
Περίληψη
Ο ΚΩΣΤΑΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ, ΘΕΑΤΡΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ, ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ, ΤΟ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΚΑΛΟΥΤΑ.
Περιγραφή Περιεχομένου
Ηθοποιοί και συντελεστές του ελληνικού μουσικού θεάτρου της εικοσαετίας 1960-1980 όπως οι ΝΑΤΑΣΑ ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΟΥ, ΚΩΣΤΑΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΝΑ ΚΑΛΟΥΤΑ, ο θεατρικός συγγραφέας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΥΚΑΣ, ο μουσικός ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ και ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ, παρουσιάζουν πρωταγωνιστές και γεγονότα της εποχής, με το χαρακτηριστικό στυλ της επιθεώρησης. Παρουσιάζονται σκηνές από την επιθεώρηση «Η ΕΛΛΑΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΕΙ» του 1973 με τους ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟ, ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΖΗΣΗ, ΣΤΕΛΛΑ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ και ΛΕΩΝΙΔΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ.
Τίτλοι αρχής.
00:01:40:00
Πλάνο σε στούντιο όπου πραγματοποιούνται γυρίσματα. Κοντινό πλάνο σε μόνιτορ όπου εμφανίζεται ο τίτλος «ΤΗΝ ΒΡΑΔΥΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ». Ακούγεται η μουσική από το τραγούδι «ΑΣΠΡΑ – ΚΟΚΚΙΝΑ» του Δ. ΜΟΥΤΣΗ. Πλάνο στην ηθοποιό ΝΑΤΑΣΑ ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΟΥ, που υποδύεται τη ΘΕΩΝΗ, μια γυναίκα από την επαρχία, να μπαίνει στο πλατώ. Ακολουθεί κωμική συνομιλία με τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΡΑΪΦΟΡΟ.
00:03:00:00
Πλάνο με τον ΚΩΣΤΑ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟ να συζητάει για τα θέματα της εκπομπής. Στη συνέχεια, ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΡΑΪΦΟΡΟΣ ειδοποιεί τον ΚΩΣΤΑ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟ ότι τον ζητάει η ΘΕΩΝΗ. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ πλησιάζει και συνομιλεί μαζί της. Εκείνη, ενθουσιασμένη, του εκφράζει το θαυμασμό της και σχολιάζει όσους κατά καιρούς εμφανίστηκαν στην εκπομπή. Κατόπιν, του δίνει προϊόντα από το χωριό να τα μοιράσει στους συνεργάτες του και στέλνει τους χαιρετισμούς της στους συντοπίτες της.
00:08:16:00
Πλάνο στην ορχήστρα, η οποία συνοδεύει τη ΘΕΩΝΗ (ΝΑΤΑΣΑ ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΟΥ) σε τραγούδι που αφιερώνει στους συντοπίτες της, σε στίχους Γ. ΛΑΖΑΡΙΔΗ και μουσική Γ. ΚΑΤΣΑΡΟΥ. Παράλληλα, παρακολουθούμε τον ΚΩΣΤΑ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟ να τραγουδάει και να χορεύει μαζί της. Στη συνέχεια, ο ΚΩΣΤΑΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ μιλάει με τη ΘΕΩΝΗ για τη θεματολογία των εκπομπών του, τον αγαπημένο της κωμικό ηθοποιό και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους ενίοτε η εκπομπή δεν μεταδίδεται την προγραμματισμένη ημέρα και ώρα. Ακολουθεί τραγούδι με τον ΚΩΣΤΑ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟ και τη ΘΕΩΝΗ. Μετά το τέλος του τραγουδιού η ΘΕΩΝΗ αποχωρεί.
00:11:00:00
Πλάνο στον ΚΩΣΤΑ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟ, ο οποίος αναφέρεται στην έλλειψη επικοινωνίας του ηθοποιού με το θεατή κατά τη διάρκεια παράστασης της επιθεώρησης και τη συγκρίνει με την αμοιβαία επαφή που υπήρχε παλαιότερα. Επιδιώκει να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους έχει δημιουργηθεί το χάσμα μεταξύ σκηνής και πλατείας. Στο φόντο, προβάλλονται πλάνα από επιθεωρήσεις, στις οποίες συμμετείχε ο παρουσιαστής.
00:12:08:00
Ασπρόμαυρες φωτογραφίες του ΚΩΣΤΑ ΜΑΝΙΑΤΑΚΗ. Παράλληλα τον ακούμε να ερμηνεύει απόσπασμα από το τραγούδι «ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ» σε στίχους ΚΩΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΔΗ. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ εξακολουθεί να σχολιάζει τα όσα συνέβαιναν παλαιότερα κατά τη διάρκεια της παράστασης επιθεώρησης. Πλάνο με τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΔΟΥΚΑ, θεατρικό συγγραφέα, να αφηγείται περιστατικό που συνέβη στην προπολεμική εποχή κατά την παράσταση της επιθεώρησης με τίτλο «ΚΑΤΕΡΓΑΡΑ».
00:14:49:00
Ο ΚΩΣΤΑΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ, με αφορμή τα όσα περιέγραψε ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΥΚΑΣ, αναφέρεται στους κριτικούς θεάτρου και στα επικριτικά σχόλια που διατυπώνουν. Στη συνέχεια, βλέπουμε φωτογραφία του ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΙΟΥ σε νεαρή ηλικία. Ακούγεται το τραγούδι «ΦΟΒΑΜΑΙ» σε μουσική ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟΥ. Επιστροφή στον ΚΩΣΤΑ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟ, ο οποίος κάνει λόγο για τη δισκογραφία του 1972. Παρεμβάλλεται ασπρόμαυρη φωτογραφία του ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΙΟΥ και ακούγεται το προαναφερθέν τραγούδι. Ο παρουσιαστής σχολιάζει τους στίχους του τραγουδιού και κατ επέκταση αναφέρεται στην πολιτική κατάσταση και στη φοβισμένη ατμόσφαιρα της εποχής. Παράλληλα προβάλλονται πλάνα με πολιτικές γελοιογραφίες. Τέλος, ο ΚΩΣΤΑΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ μιλάει για την επιθεώρηση που σατίριζε τα τότε πολιτικά γεγονότα και παρουσιαζόταν στο Θέατρο ΜΠΟΥΡΝΕΛΗ.
00:17:05:00
Παρακολουθούμε το νούμερο από την πολιτική σάτιρα της εποχής. Πλάνο με τον ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟ και τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΖΗΣΗ να συνομιλούν. Εμφανίζεται η ημερομηνία 1973. Ακολουθεί τραγούδι με σατιρικό περιεχόμενο από τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΖΗΣΗ με φόντο φωτογραφία του ΦΡΕΝΤ ΑΣΤΕΡ με την ΤΖΙΝΤΖΕΡ ΡΟΤΖΕΡΣ.
00:20:13:00
Πλάνο με τη ΣΤΕΛΛΑ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ στην κρεβατοκάμαρα, η οποία υποδύεται τη σύζυγο του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΖΗΣΗ. Παρακολουθούμε τη συνομιλία του ζευγαριού με σατιρικό-κωμικό περιεχόμενο. Ακολουθεί τραγούδι από τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΖΗΣΗ. Αλλαγή πλάνου, όπου παρακολουθούμε τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΖΗΣΗ να συνομιλεί με τον ΛΕΩΝΙΔΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ που υποδύεται τον Αμερικανό ναύτη. Ακολουθεί τραγούδι με τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΖΗΣΗ με σατιρικό περιεχόμενο. Στη συνέχεια, ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ σατιρίζει τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης με αφορμή τις συμπλοκές που συνέβαιναν σε αυτά. Ακολουθεί τραγούδι.
00:24:43:00
Ο μουσικός ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ αναφέρεται στους λόγους που συντέλεσαν ώστε τα τραγούδια που ακούγονταν στις επιθεωρήσεις να γίνουν επιτυχίες, καθώς και στον ρόλο που διαδραμάτισε η μουσική στο συγκεκριμένο θεατρικό είδος τα μετέπειτα χρόνια. Στη συνέχεια, κάνει λόγο για τα τραγούδια που ακούγονταν στα μιούζικαλ και την ευκολία με την οποία αποτυπώνονταν στο μυαλό των θεατών – ακροατών. Τέλος, αναφέρεται στην επιτυχία «ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΘΕΑΤΡΙΝΕ» που ακουγόταν στο μιούζικαλ που ανέβηκε από τον ίδιο σε συνεργασία με τον ΗΛΙΑ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ. Ακούγεται το ομώνυμο τραγούδι, ενώ παρεμβάλλεται πλάνο με φωτογραφία του ΤΟΛΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ και πλάνο με τον Χρυσό Δίσκο που απονεμήθηκε στον ΓΙΩΡΓΟ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ.
00:26:07:00
Ο ΚΩΣΤΑΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ κάνει μια συνοπτική αναφορά στο θέμα της προηγούμενης εκπομπής και στη συνέχεια καλωσορίζει στην εκπομπή του το θεατρικό παραγωγό ΝΙΚΟ ΣΟΦΙΑΝΟ. Ο ΝΙΚΟΣ ΣΟΦΙΑΝΟΣ διατυπώνει την άποψή του για τη μεταφορά ξενόφερτων μιούζικαλ που δεν συνάδουν με την ελληνική κουλτούρα και εξηγεί τους λόγους που δεν εγκρίνει αυτό το μιμητισμό.
00:28:59:00
Πλάνα από την επιθεώρηση «ΜΑΝΤΑΜ ΟΡΤΑΝΣ».
00:31:03:00
Πλάνο στον ΚΩΣΤΑ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟ. Αναφέρεται στην ΑΝΝΑ ΚΑΛΟΥΤΑ, ενώ παράλληλα παρεμβάλλεται φωτογραφικό υλικό από παραστάσεις στις οποίες πρωταγωνιστούσε. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ μιλάει για την καλλιτεχνική σταδιοδρομία και την επιτυχία των αδελφών ΚΑΛΟΥΤΑ, (παρεμβάλλεται φωτογραφικό υλικό και πλάνα από την ελληνική ταινία «ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΑΓΑΠΟΥΝ», παραγωγή του 1958, όπου ακούγεται το τραγούδι «ΑΣ ΤΑ ΤΑ ΜΑΛΛΑΚΙΑ ΣΟΥ», καθώς και από άλλες ταινίες), η οποία ήταν αποτέλεσμα μεγάλης επιμονής και σκληρής δουλειάς.
00:34:18:00
Ο ΚΩΣΤΑΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ εξακολουθεί να μιλάει για την επίμονη εξάσκηση των αδερφών ΚΑΛΟΥΤΑ προκειμένου να μάθουν άψογα τους ρόλους τους και αναφέρει παραδείγματα που αποδεικνύουν τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό της ΑΝΝΑΣ ΚΑΛΟΥΤΑ. Προβάλλονται πλάνα από νούμερο στο οποίο πρωταγωνιστεί η ΑΝΝΑ ΚΑΛΟΥΤΑ. Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής συνομιλεί με τον ΓΙΩΡΓΟ ΛΑΖΑΡΙΔΗ, θεατρικό συγγραφέα, ο οποίος εκθειάζει την υποκριτική ικανότητα της ΑΝΝΑΣ ΚΑΛΟΥΤΑ.
00:35:56:00
Πλάνο στον ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ. Αναγγέλλει την εμφάνιση της ΑΝΝΑΣ ΚΑΛΟΥΤΑ. Παρακολουθούμε σκετς με την ΑΝΝΑ ΚΑΛΟΥΤΑ. Συνομιλεί με ηλικιωμένο θαυμαστή της και του υπόσχεται ότι θα ερμηνεύσει τις παλιές της επιτυχίες. Η ορχήστρα του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΤΣΑΡΟΥ συνοδεύει την ηθοποιό στις αξέχαστες επιτυχίες της, ενώ παράλληλα με τα επιθεωρησιακά νούμερα προβάλλονται και φωτογραφίες των αδελφών ΚΑΛΟΥΤΑ.
00:43:43:00
Πλάνο με την ΑΝΝΑ ΚΑΛΟΥΤΑ στη σκηνή, η οποία αναφέρεται στο ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΛΟΥΤΑ (παρακολουθούμε ασπρόμαυρα πλάνα από το θέατρο) με σατιρικό – κωμικό τρόπο, στην επιλογή της να γίνει ηθοποιός και στους ρόλους που υποδύθηκε. Παρακολουθούμε σκηνή από την παράσταση «ΤΡΙΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ», ενώ εμφανίζεται ο τίτλος «ίδιο σκηνικό του ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΝΕΜΟΓΙΑΝΝΗ όταν πρωτοπαίχτηκε». Στη συνέχεια παρακολουθούμε την ηθοποιό να υποδύεται τη ΣΜΥΡΝΙΑ καθώς και άλλους ρόλους. Η παράσταση ολοκληρώνεται με τραγούδι και χαιρετισμό από τη μεγάλη ηθοποιό.
00:50:50:00
Τίτλοι τέλους.
Θεματική Κατηγορία
Θεματικοί Όροι
Αναφορές
Γεωγραφικός Προσδιορισμός
Γλώσσα Περιεχομένου
ΕΛΛΗΝΙΚΗ
Δημιουργός
Παραγωγή: ΕΡΤ ΑΕ
Εκτέλεση: ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε. (ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΠΑΙΑΝΙΑΣ)
Συντελεστές
Οργάνωση-Παρουσίαση:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ
Διεύθυνση Παραγωγής:
ΦΙΛΙΠΠΑΣ ΣΑΠΟΥΝΤΖΑΚΗΣ
Γενική επίβλεψη και οργάνωση Παραγωγής:
ΝΙΝΟΣ ΕΛΜΑΤΖΟΓΛΟΥ
Σκηνοθεσία:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ
Τηλεσκηνοθεσία:
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΛΑΧΟΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσική:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ
Πρωταγωνιστεί το σύνολο του ελληνικού μουσικού θεάτρου της εικοσαετίας 1960-1980
Σκηνικά και κοστούμια:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΕΜΟΓΙΑΝΝΗΣ
Χορογραφίες:
ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΛΕΡΥ
Μοντάζ:
Γ. ΦΩΤΕΙΝΑΚΗΣ
Διεύθυνση Φωτογραφίας:
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΤΡΙΝΙΩΤΗΣ
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία:
της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ
του ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ
της ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ
Ταινιοθήκη:
LK VIDEO CENTER
Ρύθμιση Ήχου:
ΝΙΚΟΣ ΔΕΣΠΟΤΙΔΗΣ
Βοηθός σκηνοθέτη:
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΡΑΪΦΟΡΟΣ
Τεχνική διεύθυνση:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
Βίντεο εγγραφή-Μοντάζ:
Γ. ΦΩΤΕΙΝΑΚΗΣ
Λ. ΑΝΔΡΙΚΟΣ
Τουαλέτες:
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΡΟΣ
Εκτέλεση κουστουμιών:
ΣΥΛΒΙΑ ΜΕΣΣΙΝΑ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ
Κάμερες:
Δ. ΜΠΑΣΚΑΚΗΣ
Θ. ΜΕΡΤΥΡΗΣ
Ν. ΦΡΑΝΣΙΣ
Σ. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
Ρύθμιση εικόνας:
Α. ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΟΥ
Βοηθός φωτιστή:
Π. ΦΡΑΓΚΟΣ
Ήχος:
Ν. ΣΑΜΟΛΑΔΑΣ
Τ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Κ. ΚΑΠΛΑΝΗΣ
Μακιγιάζ:
Κ. ΣΠΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Μ. ΚΟΥΤΕΛΑ
Χ. ΠΑΜΠΟΥΚΗ
Μακέτες:
ΝΑΣΟΣ ΔΟΥΜΗΣ
Κατασκευές σκηνικών:
ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΜΕΡΤΥΡΗΣ
Τεχνικοί σκηνικών:
ΟΔ. ΣΚΡΕΤΑΣ
ΠΡ. ΑΣΙΜΗΝΑΚΗΣ
Γ. ΑΣΙΜΗΝΑΚΗΣ
Μ. ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΚΗΣ
Α. ΚΑΠΩΝΗΣ
Κ. ΠΛΟΥΜΗΣ
Χ. ΛΟΥΚΟΥΖΑΣ
Γ. ΠΑΠΑΣ
Μ. ΛΟΥΚΟΥΖΑΣ
Ηλεκτρολόγος:
ΟΡ. ΚΑΝΟΥΠΑΚΗΣ
Ζωγράφος σκηνικών:
Ε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Έγχρωμη μαγνητοσκόπηση:
ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΠΑΙΑΝΙΑΣ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α. Ε.
Σχετικά Θέματα
Δικαιώματα
ΕΡΤ ΑΕ
Διάρκεια
00:52:18:06
Φυσικά – Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Πρωτότυπο Μέσο: ΒΙΝΤΕΟ
Εικόνα: ΕΓΧΡΩΜΗ
Χρηματοδότηση Ψηφιοποίησης/Τεκμηρίωσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ της ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ, Πρόσκληση 65
Τελευταία Ενημέρωση
04/11/2009